16 November 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU


Salam Kenalan buat semua bloggers yg visit blog saya.
First of all nak say Thank You so much kepada Ben Ashaari kerana organize kan suai kenal ni.
Bagi blogger baru macam saya ni, ini adalah satu platform yang amat baik untuk menambahkan lagi kenalan dan skill berblogging.

Ok, sedikit latar belakang mengenai blog saya yer.
Actually, saya dah mula berblogging ni since Disember 2007.
Tapi pada masa tu, saya memang 0 pasal blog ni.......saya cuma paham, blog ni mcm diary jer...tp versi online.  So, tgk kengkawan lain ada blog saya pun sibuk nak berblog.

Tapi, start pada awal tahun ni, sikit demi sedikit saya mulai faham apa sebenarnya blog ni.
Yang membuatkan lagi saya lebih teruja adalah kerana,
boleh buat duit kalau serius berblogging

Blog saya simple-simple jer.
Cuma kisah-kisah kehidupan biasa sehari-hari.
Lebih kepada pesonal life.
Ye lah, saya seorang ibu yang bekerja cum housewife.....
So, entry-entry lebih berkisarkan mengenai
hal-hal rumahtangga, kerjaya, parenting, masak-masak
hobi-hobi para ibu dan sedikit mengenai motivasi


Selamat datang ke MaMaHakim21482.blogspot~~~Kisah Aku Orang Biasa
Selamat Berkenalan.....Terima Kasih Daun Keladi

17 comments:

amar haziq said...

saya pun blogger baru
baru je beberapa bulan belaja2 buat blog
jenguk2lah blog saya k;)

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Siti Nizam Samsudin said...

salam perkenalan, singgah dari blog Ben..follow terus,ngehehehe :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang ziarah rakan blogger sambil guling2 baca entri kat blog ni :P


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

iqbalhakimi said...

semoga maju jaya mamahakim!..saya baru jugak,so dah dapa peluang dari encik ba ape lagi join lah,.... =)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Salam ziarah dr Uk..
Welcome to the club!:)

P/s: cari-cari juga shout box..nk tinggalkan jejak kat situ..tp mybe tuan rumah lum smpat nak create satu..:)

Cik Ila said...

Cik Ila dh follow..salam perkenalan.. :)

Ainismaira said...

Salam perkenalan n salam Aidiladha ^_^

esya ann said...

da follow.jgn lupe singgah blog sy:)

♥ kyu said...

blogger baru here!
salam kenal

jom ke blog kyu =)
Salam Aidiladha buat semua umat Islam

MaMaHakim said...

Dear all bloggers,
thank you soooooo muchhhhhh.....
terharunya.....
yes, i will blogwalking those yg tggl jejak kat sini....
ohhh.... i love blogwalking
salam kenalan buat semua....

as cHubby said...

kak lin...x paham arr..bley jelaskan cket bg clear????conpius plak rasa ekeke...

MaMaHakim said...

kita YM yer as

norh said...

salam perkenalan :)

MaMaHakim said...

norh,
salam kenal gak buat norh
nnt mamahakim singgah umah norh plak yer
time kacih.

wanyusnira said...

salam kenal mamahakim!

:)

zaMir said...

salam perkenalan....sy pun bl0gger bru....

dianahaznida said...

salam..dh follow u..thanks sbb sudi singgah kat dianajoe46..jom ke http://djbakery10.blogspot.com plak..ada promosi terkini utk choc box..