10 November 2010

Hari Ini Ada HAPPY sikit......lalala



adehhh!!! apa aku dah wat kat page blog aku nih
nuffnang merata-rata......
nanti-nanti la repair balik.....maleh mak cik.....
godek tang lain.....lain pulak jadi nyer

BTW, hari ni ada sikit happy la kawan......
antara faktor-faktornya:

1. hari ni gaji (masak la nak smpi gaji bulan Dec plak)

2. pg tadi meeting opis.....first time...issue yg dibangkitkan....tak de kena mengena ngan aku (too complicated untuk di explain)

3. tgh hr td gi refill fuel keta.....then amik resit.....pak cik kat petronas tu suh masuk peraduan 3juta tu....siap pak cik tu bagi jawapan lagi.....aku cuma kena isi details jer....best..best...

4. kongsi kegembiraan ngan kawan-kawan VERT yg tgh peknen......musim agak nyer....berderet peknen tuh....dorang tolong tiup-tiup kat aku sekali

5. hari ini makan nasi lemak ok.......melanggar pantang larang diet ku......arggghhh!!! pas tu tak reti-reti nak stop makan lak tu.....aku bantai jeruk betik ngan crakers.....huahuahua....heaven!

6. hari ni datang ofis dgn bergaya sedikit anggun yer.....(oohhh...ohhh..pasan nyew)...sbb nyer, berjaya menyarungkan semula kurung pahang yg dah tersimpan lama dlm gobok tu......(ater nye????)

7. ada budak opis say thanks kat aku sbb dah tlg dia dpt kan reward as contract staff hari ni......hahaha ni lagi gelak besar.......betapa power nyer kuasa PA ku ini....call ajer org2 kat Pendaftar tu....berdesup depa buat!!

Huahuahuahuahuahuahua.......................(nak gelak puas-puas)

3 comments:

cik gObu said...

alhamdulillah

mcm mane progress diet awak?
ok tak lin?

Seri said...

i'm happy for you too..

MaMaHakim said...

cik gobu,
diet?
so far ok....ada sikit progress...hehehh


pn seri,
thanks fren