03 November 2010

Entah.....Tak Tau

Lately ni
aku berjiwa lara
nak update blog pun 
tak de idea dah

Jalan-jalan ke blog kengkawan
dapat satu idea
nak buat satu giveaway atau contest
untuk mengubati lara di hati
memandangkan mmg ada gift nak bagi
selain nak menambah kenalan


Tapi.....
aku ni budak baru merangkak
tak reti nak buat contest-contest ni
tak tau nak buat contest apa pulak tu
ada sape-sape sudi nak tolong???
Tolong suggestkan nak wat contest apa???
Dan tolong ajar cara-cara nak wat contest tu gak
(Heeee.....malu ai....tak reti...)

Dan nak tau gak.....
Ada ke yang nak join contest ni nanti???

5 comments:

Seri said...

buat yg senang2 je beb.. i.e mcm cute mama wif baby ke, gambar family best ke.. ko wat, sure aku join.. nak join yg laen, aku ni penyegan orgnye.. segan la sgt.. haha

MaMaHakim said...

ohh cik puan banun,
tq fren....
idea yg bernas
sudi-sudi join nnt yer
:D

cik gObu said...

heheh buat lah saat indah bersama keluarga

saat indah bersama anak

saat diijabkabulkan

masakan terbaik

lalalalala

insyallah mesti ada yg nk join tue

MaMaHakim said...

cik gobu

aku suka idea masakan terbaik tu
akan masuk list....

tq fren...
nnt ajar cara nak wat contest blh?
ngee~~~

as cHubby said...

sokong2....wat kak lin..nak join..tp klu bab msak memasak i fail la huhu...