24 January 2011

Kopi Mak Dara laa Pulak

hallu...hallu...hallu
all dear bloggers....
uolls wat per hari nih???
sebok ke.....or black monday??

MH cam biasa-biasa jer...
rajin pun tak...malas pun tak..
ok...jom ker citer hari nih

ni haa....Mak Dara tak sudah-sudah
beberapa bulan terakhir tahun lepas
MH dok giler-giler start diet

then now....MH cam dah malas
sbb per....mcm tak kesan pun
segala macam herba-herba yg MH telan
tak effective pun....

pastu MH dah tak amik segala macam herba dah
MH dah STOP
MH cuma sauna jer skrg.....
sauna ni ok....kira cam exercise la....
seminggu sauna...everyday....lost 2kg

lepas tu....nak dijadikan citer
last week, kemas2 drawer MH kat ofis ni
jumpa la kopi mak dara ni
ada lagi saki baki yg MH beli beberapa bulan lepas
so, MH start la minum balik

Kopi Mak Dara ni best....
mmg bagi tenaga...
MH minum pagi-pagi b4 or after breakfast 
tak de ngantuk-ngantuk kat ofis ni
lagi satu.....bagi lawas...
senang jer nak ke ladies pepagi

so...pas pas ni
konsisten minum KMD je la....
satu paket jer sehari.....
moh minummmm........

lagi satu hal....
baru MH tingat....dulu MH pernah minum PhytoFiber
PF ni adalah program detox
then baru MH pasan......napew segala macam herba tak jalan
MH kena detox dulu....agak nyer...kat usus nih
dah segala macam dah tersumbat...
sbb tu la ubat2 herba tu tak bagi kesan positif

then MH decide nak wat semula program detox ni
MH nak amik semula PF nih
rasa nyer....Ya Allah.....tak sedapppp uolls....
tapi nak kurus kan....telan jer la
PF ni mmg effective bagi MH la
tgk la mcm mana nanti yer....
ni la roper PH tu
   
(pic kredit to google)


adehhh.....beauty is pain uollsss...
tapi MH kena capai target b4 raya nih
dah tak tahan sakit tumit bangun pepagi....
so, ada sesaper nak join MH???
moh ler kita kuwuskan badan.....hahahahhhhh (tu dia...gelak besar)

2 comments:

misz beauty said...

jom la pegi gym sekali kak wan!!!! jom jom!!! ;-)

MaMaHakim said...

za,
huhu...cam ne kekdahnyer
kalo gym kat puchong tu??