25 January 2011

Jom Detox pulak

see....see...see....
MH menepati janji, tidak membuang masa
semalam merancang
hari ni, after jumpa encik CIMB tu
(almaklum la rini kan gaji.....ekekekkeee)
zaassss, terus ke kedai
dan beli ni
*
*
*

nyampah betul time nak beli PF ni
dorang dok promote brand-brand lain
ada yg mahal, ada yg murah

tapi MH tabahkan hati
tetap beli PF ni gak
sbb before this dah pernah minum
tak nak yang lain
belum tentu yang lain tu sesuai ngan MH ye dak??

yg shaker nyer tu
MH wat muka tak malu
minta free jer....kehkehkehhh
ala bape sen jer tu....tak bagi free mmg tak patut
@
@
@
@
@
@
so, malam ni MH akan start ngan program detox ni
tengok la mcm mana nanti.....
semangat nak kurus nih..... (^_^)


2 comments:

NISA KHAIRI said...

berapa ye sekotak phyto fiber ni?sekotak utk sebulan ke?

MaMaHakim said...

nisa,
pf ni sekotak hrg rm85. kalau utk kurus satu hari 2paket, tgh hari dgn malam
dlm satu kotak tu ada 15paket jer huhu...so kalo utk sebulan kena 4kotak...hmmm
tp bila dah kurus and utk maintain jer just amik lpaket malam jer sehari.