06 December 2010

Bila Semangat Dah Down...

Bila dah tak de semangat...sumenyer jadi malas:

1.  Malas nak update blog.....(camne la en.nuff nak byr kat aku kan!!!)
2.  Diet pun berterabur....(sakit ati dohhh!!!)
3.  Malas nak wat keje kat opis nih....(esok kan cuti....mood cuti le ni)
4.  Malas nak berkata-kata pun....(nak angkat tepon pun malas....nak off  hp leh tak??)

Pendek kata.....hari ni memang hari malas sedunia.....
Tambah lagi pagi-pagi tgk cermin....adoiii....mak badak sumbu ni lagik
Bila nak jadi Kajang next top model nih!!!
Kenapa senang nak gemuk susah nak kurus!!!!
Argghhhh!!! Jiwa kacau....


Dah....sekian untuk merapu!!!

2 comments:

norh said...

bila semangat down, takde sapa yg boleh tolong melainkan diri sendiri yg rasa nak pulih balik..kan? he he

MaMaHakim said...

ye la norh...
haihhh.....
puhhhh semangat!!!