31 January 2010

AkuDanMakanaN part II


Lagi cerita pasal makanan.....(huhh, menambahkan kilo jer aku ni), pic yang first tu, dinner tuk Jumaat malam yang lepas, memandangkan Hakim demam dan tak selera makan, so aku decide utk masak sup ayam malam tu.....dan buah anggur ngan rambutan tu sampingan je la.....aku buat sup konon-konon nak start la menu diet aku.....ya!...sup memang makanan sihat,tapi apa ke jadah nyer kalau aku santap ngan nasi...(ala setengah senduk jer...ceh..alasannnnn).

Another pic tu, menu 1Malaysia kan....itu adalah hasil usaha aku membeli di pasar malam Bangi...hahhahhhaaa. I love pasar malam, terutama pasar malam Bangi ler, it's big and got a variety of foodsss...ohhhh, i'm in heaven..(yeah, mmg heaven....still tak sedar diri lagi ni). Bukan apa, that night my hubby ada football match, aku tinggal ngan Hakim jer kat umah, so apa lagi, virus M mula melanda, yg lagi best en. hubby seolah-olah memahami sindrom ku ini dengan menghulurkan sekeping not berwarna biru kebiruan itewww.....tambah lagi heaven kann...kann..

Gosshh!!! mmg tak sedar diri tul la aku ni. Bila kilo's meningkat aku gak yang psyco Tapi lagi psyco kalau tak dapat makan......mcm mana nihhh. Malas la nak fikir benda-benda macam ni, but i have to.....if not.....i will...........hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Wat ever laaa...

foot note: dah order SD 2 for 2tins. tgk mcm mana plak kali ni.


written by
mamahakim21482

1 comment:

N.I.E.Z.A said...

kak lin ada tag utk akak..http://nieza-mylifemylove.blogspot.com/2010/03/award-from-kzareene.html