14 April 2011

Hasil Tangkapan + Tambah Koleksi

Salam hari Khamis frens,
weeehuuu....ada mood skit hari ni nak update blog
tapi masih lagi nak hidangkan
pic-pic yg dah bape lama dok peram nih...
jom nengok-nengok...... ^_^


Okey, dua-dua pic kat atas ni la
hasil tangkapan dari Langkawi.......
bukan MH yg pegi Langkawi tapi parents ngan adik2 MH yg pegi
tenkiu sooo much kat they all's sbb bwa balik souvineur utk MH
MH dapat 2helai kain batik (mummy MH belikan), abah MH belikan cekelat yg banyak-banyak tu
and adik2 MH belikan keychain ngan fridge magnet (dorang dah tau peberet kakak dorang nih)
Hakim pulak dapat 2helai t-shirt (tp dlm gmbr tu ada satu jer....satu lagi dah siap2 pakai...sabo je lah)
best nyer kalau leh gi Langkawi kan......shopping sampai lebam wooo.....

pic yg ni plak......
keychain's yg MH dapat....org bagi
wahhh seronotttt nyer.....tambah koleksi gitu.....
suker sangatttt.......tenkiu guys yg mana tau minat MH nih
(lagi satu nak bg tau....MH pun minat kumpul fridge magnet gak tau...hikhik....paham2 la yer)
nampak tak keychain fish ngan butterfly tu
haaa...yg dua tu MH paling sayang.....kenapa?
sbb hasil kaler drp anak bujang teruna MH....Hakim


MH belikan set keychain yg kosong + ngan waterkaler non-toxic bagi Hakim kaler kan
hihihhhh....seronot sangat time kaler-kaler tu.....
yang lain-lain tu ada dari Langkawi....yg adik2 bagi
ada yg dari Sabah....kawan ofis asben yg bagi....asben bagi kat MH
ada yg dari Penang....adik MH gak yg bagi....masa dia gi honeymoon hr tu
and last 3 tu....dari Pangkor....yg bentuk Love ada nama "alin" tu MH guna wat letak sekali ngan kunci keta
MH suka sangattt....sbb yg tu best buddy MH yg bagi....Nazia...masa dia gi honeymoon last week

tenkiu you oll's sbb support minat MH,
terharu sangat.......
yg best part....abah MH laaa.....dia tau anak dia ni chocolateholic
tu yg dibantai nye beli cekelat stok utk 2thn punyer....caya lah abah.... ^_^  senyum sampai telinga nih

terima kasih daun keladi yer utk semua,
kalau sudi bagilah lagi.....heh..heh..heh..

1 comment:

lurun namzar said...

kongsi2 coklat blehhhh???