12 April 2011

Hallu....Halluuuuuuuu

Hi...Hi....Hi kengkawan sumer,
rasa cam lama tak jumpa kan
last week MH sakit mata, demam ngan batuk
so, dapat mc.....tu yg sunyi jer blog MH ni

Mggu nih, hari ni baru idea mari nak update blog
huhu.....penyakit malas ni menjadi-jadi la
datang ofis pun.....satu keje pun tak sentuh
wat yg urgent jer....yg lain bertangguh
haiiihhhhhhhh.....(haaa...kan dah mengeluh pjg tu)

Banyak story,
tapi mcm biasa la MH ni kan,
malas nak citer-citer nih
layankan pic-pic dulu blh kan???
huhu..... =P


Haaa....nih, Macaron namanya....
ni MH order ngan Rina dari Angel Cupid Kitchen
ni kali kedua MH order ngan Rina
MH peminat tegar Macaron,
dats y MH nak join kelas Macaron yg Rina ajar
kengkawan yg nak order ke, nak join kelas ke
boleh jenguk kat link nih yer http://www.angelcupidkitchen.com

Yang ni pulak,
Moist Choc Cake yg MH buat khas sempena birthday
anak teruna MH yg ke 3 pada 26/3/2011 yang lepas
tahun ni MH wat kek sndr....sajer nak asah skill
nasib baik anak teruna dgn abah nyer suka kek nih
huhu....hiasan kek dari yg amatur jer nih.....  =)


Lastly....bread butter pudding
ni kes nak menghabiskan saki-baki roti
yang hampir expired.....
MH sengaja tak koyak-koyak kan roti tu
sajer nak buat kelainan.....MH buat yg kukus punyer
mummy dgn adik-adik MH mmg suka....
nasib baik dapat buat 2 adunan hari tu..... hihihhh

enjoyyyyy ur day ya!!!!................(^_^)

2 comments:

Seri said...

macaroon tu yg cikmin.com dok juai skrg ni kan?? dia pun belajar kat situ la beb.. haruss ko pegi, nanti bleh aku tempah kat ko.. dekat sket + mesti ko bg murah kat aku kan?? hahaha...

MaMaHakim said...

Banun,
a'ah...betul la tu....
aku pun nnt nak berguru ngan tok guru cikmin tu...

aku suka sangat ngan macaron nih
sampai sanggup nak pi blaja...

of course....kawan2 mst dpt hrg kawan2 laa....haha.