14 March 2011

Tempahan Pertama

Salam to all dearie frens,
happy monday!!
weekend ritu uolls wat pe yer?

As for MH,
weekend yg sangat bz and tiring eh
parents and siblings MH
datang kumpul kat umah MH
sbb umah parents MH tgh renovation

Semalam MH masak
Kari ikan, sardin masak asam pedas
ayam goreng berempah, ikan goreng
dan pencuci mulut pula, serawa durian

Tapi, sume-sume tu 
MH tak sempat nak snap pics pun
abih yg ada kat umah tu 
tak nyempat-nyempat nak ngappp..... =)

Tapi ada satu ni sempat MH snap pic
signature MH.....(among adik-badik MH je la....hiii)
dorang suker makan Triffle nih
ni yg adik ngan mummy MH tempah
nak wat makan-makan jer
first time terima order....(cewahhh)

Tapi kalo uolls perasan
Triffle MH ni pelik sikit
sbb nyer based MH tak letak swiss roll
adik ngan mummy MH request cenggitu
ikut tekak customer la....ye dok?

By the way....
MH lom ready pun nak terima tempahan dari sape-sape
setakat family yang nak makan ok la

Till now, enjoy ur day peeps!!

6 comments:

Arissa Zoela said...

nampak sedap...nnt boleh la bukak order pulak ;)

Seri said...

cam sedap je beb.. ni yg aku meroyan tgk ni.. hahaha.. aku dh hr tu nak wat2.. asik tak bekesempatan je.. tupperware org opis byk dh nak kena pulangkan.. adoii!!

cik gObu said...

terus semangat nk masak kuih hahahah

MaMaHakim said...

Arissa Zoela,
hihi....Insyaallah sedapppp.
nak buat pun senang jer.....
try google resipi nyer, bersepah ada.

Banun,
alorhh...simple2 jer nih.
tp mmg ler...nak masak nih kena ada mood....nak plak ko yg tgh bwa perut tu...tp jgn sampai terliur la beb. sian kat baby lak. =)

Cik gObu,
yesss....sila sila rajin wat kuih.
then share share kat blog eh =)

Norul Marziana said...

ummmmpphhhhhh..........sdp & menarikkk glerrr!!! nakkk rs gkkkk! heee

~mar~

MaMaHakim said...

mar laling,
i'll make for u guys one day ok. =)