24 August 2010

My Second Award


haa...tu dia, sesekali jenguk blog bersawang aku, nah aku layan award-award plak. award ni a gift from asz. terima kasih banyak-banyak yer asz, selalu bg award kat kak lin neh. jom layan jap award nih.....(nak tnya jap, ni award friendly blogger.....friendly ke I ni???)

1. Nyatakan 7 makanan kegemaran anda sewaktu berbuka puasa atau bersahur :

bersahur: (since mmg tak mkn pun, ada skit je la peberet nye)
1-air coklat/milo
2-honey startz makan ngan susu fresh

berbuka:
3-air tebu
4-air katira
5-udang/ikan bilis masak sambal petai (tp petai nye tak makan ok)
6-roti bom (peberet hakim sbnrnya, tp mama nye pun tersuka gak)
7-segala jenis pengat-mengat


2. berikan kepada 5 orang (atau lebih) rakan blogger anda:

nah amik korang,wat keje sekolah nih skit>>>>jawab, jangan tak jawab:

nieza

raja-vert

ramlah-vert

banun-vert

farahliza-vert

alang-vert

kak mai

3 comments:

Miss R said...

ok.. tag yg ni DONE.. :)
slmt hari raye..

cik gObu said...

uisshhh dpt award
sorry babe :D

MaMaHakim said...

miss R
thank u laling

cik gObu
tak pe...tak pe...salah aku gak tak info kat ko
sila kan lah menerimanyer