23 August 2011

Maap ler...tak sempat raya kalau cenggini =p

Salam Ramadhan,
you olls sibuk ker??.....time-time mcm ni baru MH muncul
menghitung masa nak blk jer
so, upadate blog ler apa lg kan??

Ptg nih MH buka pose sorang-sorang
en asben kat sana....huhu

eh..eh..ni MH nak kongsi ngan you olls
ritu MH ada baca kat blog Redmummy.com psl tart yg best
MH ni pantang ler nmpk iklan-iklan nih
terus ler terjah ke blog yg jual tart yg sedap tu

seriously you olls
memanggggg sedapppppp......
MH order tart nenas ngan tart blueberry
MH suker yg blueberry, en asben suker yg nenas (mmg peberet dia pon)
MH order 100 biji each....muahahahaaa

Ni asal lepas buka jer, lepas solat
apa lagi grab satu balang yg blueberry tu, yg en asben lak amik tart nenas dia
kitaorang dok tarammmm
mcm ni gamak nyer.....mmg tak sempat nak buat raya!!
hahahahhhh....sedappp sehhh.

tak sia-sia order tau....berbaloi-baloi
sib baik tart ni dijual all the time tak de musim
tp utk setakat raya nih....puan blog tu terpaksa closed order lah
sbb sambutan hangat....
tak per...pas-pas nih MH pasti jadi regular customer..hehe  =)

eh..eh...if you olls nak jenguk-jenguk blog tu, singgah sini yer
http://mylovelytart.blogspot.com
ni MH wat promote ni tak dapat apa pun
cuma MH nak share jer....sbb tart sangatttt shedappp

okeh...enjoice ya...bye

1 comment:

lurun namzar said...

kna try nie.
ramai yg kata best. :)